Tervetuloa QPR Communityyn!

1 post 0 new
Log in or register to post comments.

Tervetuloa QPR Communityyn!

QPR Community on tapaamis- ja yhteistyöpaikka kaikille QPR Softwaresta kiinnostuneille. Parhaimmillaan se tarjoaa käyttöösi QPR:n koko kansainvälisen yhteisön voimavarat. QPR Communityn jäsenyys on avoin kaikille QPR:stä, sen ohjelmistoista tai palveluista kiinnostuneille. 

QPR Communityn voi hahmottaa suurena tietovarastona, joka sisältää tietoa sen eri muodoissa kuten jäsenten julkaisemia kirjoituksia, tekstidokumentteja, esityksiä, videoita, webinarinauhoituksia jne.  Se ei siis ole perinteinen yrityksen kotisivu ja siksi käyttötapasi ja –kokemuksesi sillä tulee olemaan erilainen kuin niillä.

Peruskäyttötapauksemme on QPR:stä, sen ohjelmistoista tai palveluista tietoa etsivä henkilö. Hän tulee QPR Communityyn ja etsii haluamaansa tietoa hakutoiminnon kautta (Search). Jos hän ei löydä vastausta, hän kysyy asiaa jollakin forumeistamme ja yhteisö tuottaa hänelle vastauksen. Usein paras tietämys esimerkiksi täsmäkäyttötapakysymykseen löytyy juuri toiselta loppukäyttäjältä.

QPR Communityn pääkieli on englanti. Näin mahdollistamme yli 50 maassa olevien asiakkaidemme ja kumppaniemme keskinäisen viestinnän. Se ei ole este muiden kielien, kuten suomen, käytölle. Niinpä voit kohdata englannin ja suomen lisäksi lukuisia muita kieliä.

QPR Communityn perustason jäsenyys antaa mahdollisuuden etsiä julkista tietoa ja osallistua keskusteluihin julkisilla keskusteluforumeilla. Huomioithan, että kun rekisteröidyt QPR Communityn jäseneksi, niin saat automaattisesti ja välittömästi oikeuden etsiä ja ladata tietoa.  Forumeilla kirjoittaminen on mahdollista Communityn pääylläpitäjän (admin)  hyväksynnän jälkeen. Sen me lupaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa.

Ylläpitoasiakkaillemme ja kumppaneillemme tarjoamme erilliset jäsenluokat. Näitä voit hakea jäseneksi rekisteröitymisesi yhteydessä. Niiden saaminen edellyttää aina QPR Communityn pääylläpitäjän (admin) hyväksyntää. Sen me lupaamme arkipäivinä 24 tunnin kuluessa.

QPR Community tunnistaa jäsentasosi ja näyttää sinulle sisältöä sen mukaisesti. Tästä syystä kahden eri käyttäjän näkymä voi erota toisistaan.

Tervetuloa QPR Communityyn – meidän kaikkien yhteisöön!

P.S.

Ja jos jokin jäi tästä kirjoituksesta askarruttamaan, niin kirjoita kommentti tai kysymys ja jatketaan keskustelua….